loader

Entre2Verres

Entre2Verres is de Apero & Degustatiebar van Entrepot du VIn.

contacteer ons

Open van woensdag tot zaterdag van 10 tot 18 uur en vrij toegankelijk.

De Apero & Degustatiebar 

Aan de gezellige degustatiebar ontdek je het assortiment van onze wijnbouwers aan de hand van een wisselende selectie van wijnen per glas. Elke dag kan je kiezen uit minimaal 4 witte en 4 rode wijnen. Een proevertje is gratis of je kiest voor een glas van 10 of 15 cl van 3€ tot 6* per glas of voor de degustatieformule van 4 x 7,5 cl voor 9€. Eén van onze wijnadviseurs vertelt je meer over de wijnen die je kan proeven.  

Heb je zin in iets hartigs? Combineer dan met een tapaplank van 3 - 5 of 7 hapjes (15-21-29€) of een glas met 3 heerlijke bruschetta voor 8€. Afronden kan met een lekkere koffie van artisanale koffiebrander Van Poeck of thee van EEva, pure thee voor liefhebbers. 

Organiseer je een degustatie of workshop voor vrienden, collega's of klanten? Dan werken we met plezier een catering-voorstel op maat uit!

Apero verstoog: Tapenades en Tapas om mee te nemen

Aan de verstoog kies je uit huisgemaakte tapenades, olijven, rillette, ambachtelijke fijne vleessoorten en kazen uit België Frankrijk, Spanje, Denemarken en Italië. Je vindt ook olijfolie, aceto, ingemaakte tapenades, chutney en grissini. Perfect voor een wijn-aperitief, feestje thuis of leuk geschenk. 

Op bestelling maken we tapa planken volledig voor je klaar. 

Aangepaste wijnen vind je in de shop onder assortiment

Workshops en opleidingen

Entre2Verres organiseert Smaak Workshops. Wijn heeft immers een grote invloed op de smaak van eten en omgekeerd. Schenk de juiste wijn bij je gerecht en de aroma’s komen meer tot hun recht, schenk de verkeerde wijn en de smaak van het gerecht wordt weggedrukt. Maar hoe kies je de juiste wijn? Met deze workshops helpen we je graag op weg. 

En natuurlijk organiseren we aan de degustatiebar ook regelmatig degustaties, wijncursussen en wijn-opleidingen voor horeca. Vraag hiervoor een persoonlijk voorstel.