WIN een eindejaarsdiner voor 4 Facebook Post Square 1800 x 440 px

Shop op de Puursesteenweg

En maak kans op één van de 3 zalige diners voor 4 personen t.w.v 360 euro. Aperitief, water, voorgerecht, hoofdgerecht, aangepaste wijnen, dessert, koekjes bij de koffie, tot en met de tafeldecoratie. Kant-en-klaar en topkwaliteit.

Een geslaagd feest begint op de Puursesteenweg in Bornem

Wist je dat je op de Puursesteenweg alles vindt voor een geslaagd feest? Van dranken voor de dagelijkse dorst, ambachtelijke bieren, kraakverse vis volgens de seizoenen, top vlees en charcuterie, wijnen van kleinschalige wijnbouwers, handgemaakt gebak, taarten en koekjes tot en met prachtige planten en tafeldecoratie. Persoonlijke service, uitgebreid advies en topkwaliteit zijn gegarandeerd.

Hoog tijd dus om deze prachtige handelszaken te ontdekken. Doe mee met de wedstrijd, breng voor 23 december een bezoekje in Bornem aan AsterX Dranken, Keurslager Pauwels, Visjes van Spiessens, Zoet, Planten Maes en Entrepot du Vin en maak kans op een feestelijk diner voor 4 personen ter waarde van 360 euro!

Puursesteenweg, straat van de goede smaak

 1. Bij Visjes van Spiessens vind je een uitgebreid assortiment aan verse vis uit de Belgische, Nederlandse, Noorse en Ijslandse wateren. De dagelijkse aanvoer wordt met vakkennis versneden in het eigen atelier zodat je altijd geniet van een lekker stukje verse vis. Bovendien maken ze heerlijke gerechten in eigen keuken. Ontdek ook de webshop visjesvanspiessens.com. Top kwaliteit, mee met de seizoenen. Je vindt de winkel van Visjes van Spiessens op de Puursesteenweg 378, achteraan.
 2. Keurslager Pauwels schotelt je een rijke traditie voor op het gebied van vlees, charcuterie en kant-en-klare gerechten. Al 3 generaties lang zijn zij verlekkerd op het ambacht en doen ze er alles aan om je alleen het allerbeste aan te bieden. Bestellen kan ook via de website. Handig! Je vindt Keurslager Pauwels op de Puursesteenweg 90.
 3. Zoet by Gill Gill is patissier in hart en nieren. Je bestelt via de website heerlijke verse handgemaakte desserts, taarten en koekjes en haalt ze af in haar atelier op maandag, donderdag of zaterdag. Check snel de website Zoetbygill.be en watertand. Je vindt het atelier Zoet van Gill op de Puursesteenweg 376 unit2.
 4. AsterX dranken Bornem biedt verfrissende dranken, bruisende bubbels, heerlijke aperitieven en prachtige geschenkmanden om uw feestdagen onvergetelijk te maken. Gezondheid op schitterende eindejaarsfeesten! TIP: eindejaarsdegustaties op 16, 22 en 23 december. Voor de beste prijsgarantie is AsterX lid van de aankoopvereniging prik&tik. Je vindt AsterX dranken op de Puursesteenweg 388b.
 5. Planten Maes is gespecialiseerd in tuin- en kamerplanten. Je vindt er alles voor tuin en interieur. Ontdek ook de nieuwe deco-afdeling met prachtige sfeer- en woonaccessoires. Perfect voor een prachtig gedekte tafel of een fijn cadeau. Je vindt het tuincentrum Planten Maes op de Puursesteenweg 368a
 6. Entrepot du Vin importeert kwalitatieve wijnen van ruim 100 kleinschalige wijnbouwers uit Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk en Slovenië. Ben je op zoek naar een heerlijke ontdekking, een uniek druivenras, de juiste wijn bij dat feestgerecht? Dan is dit het juiste adres. Je vindt de wijnhandel en wijnbar van Entrepot du Vin op de Puursesteenweg 393A

Scroll verder voor de wedstrijdvoorwaarden!

Wedstrijdvoorwaarden: Win een feestelijk diner

 1. Iedere natuurlijke volwassen persoon, inwoner van België, mag deelnemen aan de actie met uitzondering van medewerkers van de deelnemende handelszaken.
 2. Deelnemers erkennen door hun deelname deze voorwaarden aanvaard te hebben.
 3. Termijn: de actie start op 15 november 2023 en eindigt op 23 december 2023 om 19 uur.
 4. Het principe van de actie: deelnemers maken kans op het winnen van één van de drie volledige feestelijk diners voor 4 personen met een winkelwaarde van 360 euro. Voor het recht op deelname moet elke deelnemer 6 verschillende stickertjes verzamelen, één per deelnemende handelszaak (zie hierboven), en kleven op de daarvoor bedoelde spaarkaart die je kan verkrijgen in elke deelnemende handelszaak. (In plaats van de sticker van Zoet kan ook het bestelnummer ingevuld worden dat je krijgt na het plaatsen van een bestelling in de webshop.) De volledig ingevulde spaarkaart moet worden afgegeven in één van de deelnemende handelszaken. Elke deelnemer mag meerdere spaarkaarten indienen maar kan slechts 1x de prijs winnen.
 5. De prijs: een feestelijk diner bestaat uit een aperitief, water, een traiteur vis voorgerecht, een traiteur hoofdgerecht vlees, aangepaste wijnen voor bij de gerechten, een dessert en koekjes voor bij de koffie, koffie en tafeldecoratie (geen servies) voor een feestelijke tafel t.w.v 60 euro per handelszaak, in totaal t.w.v 360 euro winkelwaarde. Dit alles voor een diner van 4 personen. De exacte inhoud van de prijs wordt bepaald door de deelnemende handelszaak. Het dekken van de tafel, schenken van de dranken, verwarmen en opdienen van de gerechten dient door de winnaar zelf te gebeuren.
 6. Deelname kan enkel in eigen naam gebeuren. Om deel te nemen dienen volgende gegevens gedeeld te worden: voornaam, naam, email adres en telefoonnummer.
 7. Bepaling van de 3 winnaars gebeurt op 26 december 2023: de winnaar wordt bepaald uit alle deelnemers op basis van een correct ingevulde spaarkaart, de meeste verschillende stickertjes en een bij benadering zo juist mogelijk antwoord op de schiftingsvraag: 'Hoeveel deelnameformulieren zullen wij samen met de 6 handelszaken ontvangen?'
 8. Bekendmaking winnaar: de winnaar ontvangt een mail en een telefoontje. De voornamen van de winnaars worden gedeeld via social media.
 9. Persoonsgebonden prijs: de prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld, andere producten of diensten. De winnaar kan wel op eigen initiatief, in onderling overleg met de organisatoren, voor een redelijke meerprijs het aantal personen uitbreiden naar meer dan 4.
 10. De prijs wordt afgehaald door de winnaar op 1 centraal punt tijdens de openingsuren. Dit kan op 30 of 31 december, 5 of 6 januari en 12 of 13 januari. Het exacte tijdstip wordt in onderlig overleg bepaald.
 11. Privacy: voor deze wedstrijd worden gegevens verzameld waar wij zorgvuldig mee omgaan. U ontvangt eenmalig een mail met een uitnodiging om in te schrijven voor de nieuwsbrief. U kan zich altijd, op elke moment, definitief uitschrijven.
 12. Bij vragen of problemen met de wedstrijd kan je terecht bij Katja van Putten, katja@entrepotduvin.be

Ben je ouder dan 18 jaar?