Verkoopsvoorwaarden

Onze verkoopsvoorwaarden zijn kort en duidelijk. Heb je toch vragen of bedenkingen? Neem dan zeker contact op.

Verkoopsvoorwaarden

Alle vermelde prijzen zijn in Euro inclusief BTW en accijnzen.

De 11+ 1GRATIS prijs: Vanaf een aankoop van 12 flessen, van dezelfde of verschillende soort, geniet u van de 11+1 prijs. De 11+1 prijs is een korting van 8,33% op de totale aankoopprijs van de wijnflessen. Dit komt neer op een korting ter waarde van 1 gratis fles bij wijnen van dezelfde soort. Of een korting = aan 1 x de gemiddelde aankoopprijs van de 12 flessen wijn bij flessen van een verschillende soort. DEZE ACTIE IS NIET COMBINEERBAAR MET ANDERE PROMOTIES. Heb je een gecombineerde bestelling, met een andere promotie, geef deze dan apart in of stuur een mailtje naar info@entrepotduvin.be.

De Actie 5+1Prijs*: Dit is een korting van 16,67% die gelijk is aan de kostprijs van 1 fles bij aankoop van 6 flessen per soort op de Lente Wijn selectie. Je bestelt 6 flessen van dezelfde soort, maar betaalt er dus maar 5. DEZE ACTIES ZIJN TIJDELIJK EN NIET COMBINEERBAAR MET ANDERE PROMOTIES.

Facturen: bij levering ontvangt u een factuur met de vermelding van de prijs per fles inclusief btw. Het btw bedrag wordt onderaan, bij het totaal te betalen bedrag, ook apart vermeld. Dit is wettelijk verplicht. Het totale netto bedrag + het btw bedrag vormen samen de prijs inclusief btw, zoals vermeld op de website. Facturen zijn steeds contant betaalbaar.

Entrepot du Vin verkoopt geen alcohol aan minderjarigen.

Heb je vragen? Neem dan zeker contact op.

Leveringskosten

Leveringskosten binnen België geleverd:

  • Voor bedragen kleiner of gelijk aan €175 + €9 op één adres.
  • Voor bedragen boven de €175: GRATIS op één adres.
  • Levering vanaf €100 binnen de postcodes 2870 en 2880 is gratis op één adres.

Leveringskosten binnen Nederland geleverd:

  • Voor bedragen kleiner of gelijk aan €175 + €12 op één adres.
  • Voor bedragen boven de €175 GRATIS op één adres.

Bestellingen kunnen na betaling ook afgehaald worden in de winkel.

Beschikbaarheid: Alle aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid van de producten. Wanneer een product niet meer leverbaar is wordt u gecontacteerd en een vrijblijvend alternatief aangeboden.

Prijzen en fouten: Entrepot du Vin heeft het recht om op basis van de marktschommelingen of verhoging van accijnzen de prijzen te wijzigen en om eventuele fouten te verbeteren. U hebt in dat geval steeds het recht om de bestelling te annuleren.

Ruilrecht: Producten kunnen tot 14 dagen na aankoop in onbeschadigde staat en in gesloten verpakking worden teruggebracht. Neem hiervoor contact met ons op.

Schade: Entrepot du Vin is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.

Copyright en Rechten

Entrepot du Vin investeert in het bezoeken van haar wijnbouwers en dit ook te documenteren in foto, film en tekst. Alle artikelen onder Wijntips & Inspiratie, alle teksten bij Wijnbouwers worden door Entrepot du Vin geschreven. Alle packshots van de producten worden door Entrepot du Vin gemaakt. Alle foto's, video's en teksten op deze website zijn dan ook eigendom van Entrepot du Vin, of eigendom van onze wijnbouwers en vallen onder het © -copyright. Er morgen geen beelden en teksten van de website gekopieerd worden en gebruikt worden voor herpublicatie, tenzij met uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Indien u iets wil gebruiken kan u toestemming vragen aan de communicatieverantwoordelijke Katja van Putten.

Ben je ouder dan 18 jaar?