Entrepot wijnbouwer

Een passie voor kleinschalige wijnbouwers, wijn en wijnliefhebbers

Graag wijnadvies? We zijn er om je te helpen.
Contacteer ons
Tevredenheid gegarandeerd

Heerlijke wijnen voor tevreden klanten!

Met een neus voor kwaliteit en vakmanschap selecteren wij voor jouw als wijnliefhebber rode wijn, witte wijn, rosé wijn en orange wijnen van meer dan 120 kleinschalige wijnbouwers uit Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk en Slovenië.

Lees de google reviews van onze klanten hier.

Geef ons een review
Johanneshof Reinisch Hannes Entrepot du Vin

Het verhaal van een goede wijn begint met de liefde van de wijnbouwer voor het terroir en de natuur.

Een goeie wijnbouwer bewaakt zorgvuldig de biodiversiteit in zijn wijngaarden en werkt zo natuurlijk mogelijk in de wijnkelder. Dit is de beste garantie op goede pure wijnen. Heel wat wijnen zijn bio, bio dynamisch of natuurwijn. We maken er een erezaak van om elke wijnbouwer persoonlijk te ontmoeten en te bezoeken. Ter plaatse bekijken hoe er in de wijngaarden wordt gewerkt, en wat er daarna in de kelder gebeurt, is de beste garantie die wij je kunnen geven.

Bij Entrepot du Vin word je altijd warm onthaald. ... een topzaak voor iedereen die houdt van kwaliteit.
Nathalie Vanderkindere - Facebook
Entrepot du vin wijn proefdagen degustatie 5

Heel wat kleinschalige wijnbouwers die ook u graag zal ontmoeten

In de selectie van de wijnbouwers staan passie voor het ambacht, vakkennis en zorg voor de natuur voorop . Maak kennis met onze wijnbouwers op de wijn-proefdagen.

Geen massa productie bij Entrepot du Vin. Enkel authentieke wijnen van meer dan 120 kleinschalige wijnbouwers.

Uitgebreid assortiment waar men met uitgebreide kennis van zaken info kan winnen. Of men een grote of kleine aankoop doet, men is er altijd even vriendelijk en er is wijn in alle prijsklassen. Topzaak, zeker aan te bevelen!
Johan Borms - Google

Een ervaren team staat voor je klaar

Met een team van 8 mensen staan we tot je beschikking. Wijnadviseurs Jan Roelandt, Lieven Peelman, Sam Govaert, Jakob Siebert en Bruno Wolfs hebben samen meer dan 80 jaar ervaring in de wijnwereld. Kom dus zeker eens langs voor een goed gesprek over wijn.

Word wijn-slim bij Entrepot du Vin

Want we delen met plezier alle kennis en geven uitgebreid wijnadvies. Heb je vragen? Aarzel niet om langs te komen, een mailtje te sturen of te bellen.

Zin in een job bij Entrepot du Vin?

Winemaker - Vigneron?

Ben je ouder dan 18 jaar?