loader

Over Ons

Na lange carrières als wijnadviseurs was het tijd om terug te gaan naar de essentie: eerlijke wijnen van kleinschalige wijnbouwers geproduceerd met respect voor de natuur en het terroir.


In de zomer van 2011 werd Entrepot du Vin bvba opgericht. Vandaag staan we met een team van 6 mensen tot je dienst. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een neus voor kwaliteit en vakmanschap en kiezen we zorgvuldig de wijnbouwers waarmee we samenwerken. Het verhaal achter de fles is voor ons even belangrijk als de unieke smaak of de prijs-kwaliteitsverhouding.

In onze zoektocht naar eerlijke wijnen gaat onze aandacht vooral uit naar Europa. Alle wijnen komen rechtstreeks gebotteld van de wijndomeinen in hun originele verpakkingen. Aan elke wijnliefhebber bieden wij een breed assortiment aan uit Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland en Oostenrijk.

Als HoReCa, particulier of bedrijf kan je bij ons terecht voor:

  • authentieke eerlijke wijnen gemaakt door échte wijnbouwers
  • persoonlijke service en uitgebreid en deskundig advies
  • eerlijke prijzen voor eerlijke wijnen
  • een permanente degustatie van een selectie wijnen
  • degustaties, workshops, wijnabonnementen, relatiegeschenken en huwelijkslijsten

Kom dus zeker eens langs voor een goed gesprek over wijn. Wij kijken er in ieder geval naar uit om onze liefde voor de betere terroir wijnen met je te delen. Ondek alvast het assortiment in onze webshop.

Bruno Wolfs & Lieven Peelman


ARE YOU A WINEMAKER ? WHO WE ARE

EST CE QUE VOUS ÊTES VIGNERON ? QUI NOUS SOMMES