Natalie Schrauwen door Eva Donckers HR 8855 Natalie Schrauwen door Eva Donckers HR 8864

BRON botanical fermented tea, Antwerpen

Natalie Schrauwen

BRON botanical fermented tea wordt gebrouwen in een ambachtelijke microbrouwerij in Antwerpen. In deze labobrouwerij werken ze aan unieke botanisch blends met diepgang en zachte zuren en een volwassen smaakcomplexiteit. Zonder alcohol, op basis van een gewijzigde kombuchacultuur, met hoogwaardige thees, kruiden, planten en specerijen. Deze Alt-wijnen of Proxy-wijnen zijn perfect voor gastronomische foodpairing.

Natalie Schrauwen door Eva Donckers HR 8852

BRON en ELDER Lab, een bijzonder smaaklaboratorium

Founder en flavourist Natalie staat aan het roer van brouwerij BRON en het smaaklaboratorium ELDER Lab, waar elk seizoen een reeks toegankelijke en meer avontuurlijke blends worden bedacht en geproduceerd. Ze doceert als 'etenschapper' over wildplukken, fermentatie, smaak en geur werkt op de kruispunten tussen wetenschap, handgevoel en intuïtie.

Voor BRON maakt ze sinds de start seizoensgebonden non-alcoholische pairings voor (sterren)restaurants zoals onder andere ‘t Zilte, The Jane, Boury, Dôme, Dim Dining, en vele meer.

BRON Botanical Fermented Tea 0%, perfect voor foodpairing

Deze dranken zijn elegant, gebalanceerd, spannend en tegelijk toegankelijk. Emotie, verwondering en herinnering opwekken bij wie BRON drinkt, is ons ultieme doel. Samen met Natalie selecteerde Entrepot du Vin 4 boeiende smaken. 1 sprankelend aperitief, Kaffir n° 86 en 3 stille blends: de frisse Sancho, de rijkere Tamarind black lime en een fruitig rode Bois de Bourgogne.

Ben je ouder dan 18 jaar?