Op dinsdag 18 en 25 november neemt Sam Govaert als sommelier de zaal over van Kruidtuin Gent. Verwacht een exclusief menu met aangepaste wijnparels....
Je geniet van de beste oesters mét aangepaste wijnen in samenwerking met Visjes van Spiessens.
Tijdens de Winter Wijndagen zet wijnhandel Entrepot du Vin 6 kleinschalige wijnbouwers en 1 flavourist in de kijker. Wijnbouwers met wijnen die perfect zijn...
Entrepot du Vin staat op RAW WINE Bazaar – de allereerste, bruisende natuurwijnmarkt en feestelijke viering in het Wintercircus in Gent.
Een druif in de kijker? Een workshop wijn en gerecht? Een masterclass Piemonte? Inschrijven voor deze evenementen kan enkel door te antwoorden op de email...
“Du pain, du vin et du fromage.” Wie kaas zegt, zegt wijn. Toch is de ideale wijn bij kaas niet altijd vanzelfsprekend. Als wijnhandel met karaktervolle...
Elke donderdagavond in juli en augustus was de wijnbar Entre2Verres open tot 22 uur met een bijzondere wijnselectie in een Zomerse sfeer. Wij hebben genoten,...
Een barbecue is de ultieme sharing dish met vrienden. Maar welke wijn drink je best bij geroosterde en gerookte gerechten? Witte, rosé of rode wijn? Ontdek...
Rosé wijn wordt vaak geassocieerd met zon, terrasjes en een fris aperitief. Maar wie denkt dat rosé niet verder reikt dan een zomerdrankje, onderschat de...
Het echte mosselseizoen is van start gegaan! Niet de Zeeuwse hangcultuur mosselen maar de bodemcultuur. Een pot mosselen met de juiste witte wijn is gewoon...
Elke zaterdag is er vers gebakken zuurdesembrood van de Baasroodse Zuurdesembakker te verkrijgen bij Entrepot du Vin. Een ambachtelijke zuurdesembakkerij...
Kok, receptenontwikkelaar en schrijver Elise Van de Poele maakt heerlijke gerechten. Daarnaast is ze een fervent wijnliefhebber. Met heel veel plezier...